Header afbeelding
03-01-2013

Eerste kavels verkocht

'U kunt nu uw droomhuis gaan bouwen'. Met deze woorden feliciteerde burgemeester Jansen de familie Pater, de eerste kopers van een kavel op Klein Heeswyck. Dinsdag 18 december zetten zij gezamenlijk de handtekening onder het koopcontract. Ook de tweede kavel is inmiddels verkocht.

In de polder, vroeger Heerlykheyd van Heeswyck genaamd, aan de rand van Montfoort verkoopt de gemeente 13 vrije kavels. Landelijk gelegen, met uitzicht over de uitgestrekte weilanden en allemaal gelegen aan het water. Plan Klein Heeswyck is het laatste onderdeel van de nieuwbouwwijk Hofland-Oost, waar de gemeente een kindvriendelijke, duurzame en ruim opgezette wijk heeft gerealiseerd.

Kavelcoach
De kopers van de twee kavels krijgen namens de gemeente Montfoort een kavelcoach aangeboden. Deze helpt de kopers hun dromen om te zetten in concrete plannen en bouwtekeningen. Zo kunnen de kopers, binnen de gestelde kaders, hun droomhuis gaan bouwen.

KleinHeeswyck.nl
Voor meer informatie over de kavels, de omgeving en de mogelijkheden kunt u terecht op www.kleinheeswyck.nl of neem contact op met de makelaar van het plan Verschoor makelaardij en Assurantiën via telefoon 0348 471823 of e-mail info@verschoorassuranties.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u meer contact opnemen met de gemeente Montfoort, via 0348-476400 of stuur een e-mail naar info@montfoort.nl.